meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

AWZI Sloe | Evides

awzi sloe evides

Capaciteitsuitbreiding AWZI Sloe voor Evides   

Opdrachtgever Evides besteedde het project ‘sloe wz anareobe uitbreiding’ anno 2021 uit aan Istimewa Elektro, vestiging Vlissingen. Ewald Verkouteren is als werkvoorbereider betrokken bij dit werk in uitvoering. Zijn rol binnen het project is het voorbereiden van werkzaamheden, contacten met de klant onderhouden en de voortgangs- en financiële overleggen in goede banen leiden. Op de website van Evides lees je meer over de capaciteitsuitbreiding AWZI Sloe.

3 uitvoer fases

De aanvang van het project was in september van 2021 en de oplevering dateert van januari 2022. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden deed Evides al een aanvraag voor fase II. Deze fase hebben we ondertussen ook al afgerond. Ondertussen zijn we gestart met de volgende fase, we noemen het gemakshalve fase III. Deze opdracht houdt de resterende werkzaamheden in en is gereed eind juni 2022. Dit is dan ook gelijk het einde van deze opdracht die in 3 fases werd uitgevoerd.

Istimewa afdelingen Engineering, Kastenbouw & Uitvoering

De gehele opdracht vanuit Evides was de uitbreiding van afvalwaterzuiveringsinstallatie. Hier waren meerdere aannemers bij betrokken. Het deel dat Istimewa Elektro voor zijn rekening nam en uitvoerde was het installeren en aansluiten van de bekabeling. En het leveren en installeren van een aantal besturingskasten. Deze laatste worden door onze interne afdeling Kastenbouw te Vlissingen gebouwd. Evides zorgde voor het ontwerp en de afdeling Uitvoering verzorgde de aansluiting en het installeren van zowel de bekabeling als de besturingskasten.

Aan deze opdracht voor Evides was hij gemiddeld 2 dagen per week bezig, in de afsluitende periode van deze opdracht is dit 2 á 3 ochtenden in de week. De uitvoering van dit project was een leuke werkervaring, de klant was bovendien zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van het werk door ons hele Istimewa team!

Ewald heeft naast dit project meerdere opdrachten in portefeuille:

  • Vopak3000
    hier bouwen we een aantal besturingskasten voor onze collega’s van Stork in de Botlek, de eindgebruiker is Vopak.
  • Tankmetingen OSK
awzi sloe evides

Meer dan 60 industriële klanten maken gebruik van de afvalwaterzuiveringsinstallatie. De grootste klant is Zeeland Refinery, eigendom van Total en Lukoil. Andere klanten variëren van Food&Beverage-bedrijven (AMC, Kloosterboer) en chemische bedrijven (Invista, Arkema) tot afvalverwerkingsbedrijven (Indaver) en scheepswerven (Damen).

Meer informatie lees je op de website van Evides

awzi sloe evides
deel dit bericht

overige nieuws