meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Bart, Hardware Engineer Vlissingen

Vers van de pers en net een maand opnieuw bij Istimewa Elektro in dienst! Welkom terug Bart. Hij mocht gelijk aftrappen met een #mooiwerk namelijk het detailontwerp van de Zaanbrug.  Maar waarom ging Bart ooit bij ons weg? En waarom kwam hij terug?  Je leest alles over zijn keuze en terugkomst. We geven jullie al een kleine, maar oh zo belangrijke tip van de sluier; hij kwam o.a. terug voor de prettige en informele sfeer. En dat is een compliment naar iedereen binnen ons bedrijf. Op 1 juni j.l startte Bart op de afdeling engineering als hardware engineer. 
De komende tijd zal hij de organisatie en het werkveld leren kennen. Hij heeft als eerste taak het detailontwerp van de Zaanbrug ontvangen, deze brug verbindt Wormer met Wormerveer. 
Hij focust zich op het bijdragen van de realisatie van nieuwe mooie bruggen, sluizen en andere opdrachten. De reden dat hij opnieuw voor Istimewa Elektro koos is omdat ons bedrijf technisch interessante en leuke installaties heeft. Maar ook omdat we bekend staan om onze prettige en informele werksfeer. Dit merkte hij ook gelijk bij aanvang van het werk.

Bart studeerde elektrotechniek aan de Hogeschool te Rotterdam en woont in Goes. Tijdens zijn studie (2013) is hij gestart bij Istimewa Elektro bij de engineering. Na zijn studie liep hij mee bij de uitvoering. Vervolgens ging hij werken bij de afdeling technical. Hij vond uiteindelijk een baan bij Defensie Materieel Organisatie als normsteller in Utrecht. Hier schreef hij samen met collega’s aan de bestekken voor marineschepen en waren ze  betrokken bij modificaties van de huidige schepen. Na deze uitstap van 3,5 jaar is hij sinds 1 juni weer terug als hardware engineer.

Je vindt Bart ook op LinkedIn.

deel dit bericht

overige nieuws