meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

De handtekeningen staan!

Medio 2020 zijn we gestart met een proeftuin rond de Zeelandbrug. Hoewel de afspraken hierover al een tijdje rond waren, bleek het lastig om een gezamenlijk tekenmoment te vinden door alle coronamaatregelen. Daarom hebben Istimewa Elektro, HZ University of Applied Sciences, Provincie Zeeland en World Class Maintenance apart van elkaar, maar toch gezamenlijk in hun doelen, hun handtekeningen gezet.Over dit project:

De Zeelandbrug is 55 jaar oud. Om nog tientallen jaren veilig gebruik te kunnen maken van de brug, is onderhoud van belang. Dit mag uiteraard zo min mogelijk ten koste gaan van de beschikbaarheid van de brug en tevredenheid van de gebruikers. Daarom zijn de betrokken partijen gestart met een proeftuin.

Binnenkort starten we met diverse metingen aan het bewegingswerk van de basculebruggen, met het doel storingen beter te kunnen voorspellen. Met de proeftuin willen we ervaring opdoen om ook bij de andere bruggen storingen en calamiteiten voor te zijn, waardoor we uiteindelijk beter en goedkoper onderhoud kunnen plegen.

deel dit bericht

overige nieuws