meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Ernst Veenstra stelt zich voor

Sinds 1 april, en dat is echt geen grap, werkt Ernst als projectmanager voor Istimewa Elektro. Hij deelt het kantoor met Bart Stuurwold.

Ernst aan het woord; ‘Ik heb een elektrotechnische opleiding gevolgd aan de HTS in Vlissingen en heb in de loop van tijd veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van projectmanagement (IPMA-B gecertificeerd Sr. Project Manager). Zo was ik de afgelopen 13 jaar werkzaam bij Fokker Elmo, waar ik een aantal complexe internationale projecten heb gemanaged voor de klant Airbus. Projecten met betrekking tot ontwerp, protobouw en opzet van serieproductie voor vliegtuigbekabeling.

De komende tijd zal ik mij vooral bezig houden met het leren kennen van de Istimewa organisatie, collega’s en de inhoud van de diverse projecten. Zo ondersteun ik op dit moment activiteiten voor de opzet van het contract Zee & Delta Zuid, de OSK tender en de onderbouwings- en transitiefase voor Zee & Delta Noord. Ik wordt hierin begeleid door Bart Stuurwold vandaar dat ik bij hem op kantoor zit.

Mijn eerste indruk van Istimewa is dat er een prettige informele sfeer heerst. Een bedrijf met een enorme groeipotentie, zeker gezien de huidige marktontwikkelingen én de wil om dingen te bereiken. Een club hardwerkende collega’s die met elkaar prachtige projecten realiseert, waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen.’


Je vindt Ernst ook op LinkedIn

deel dit bericht

overige nieuws