meld u aan voor de nieuwsflits

24/7 ONDERHOUD- & storingsdienst INFRA & industrie

Istimewa Elektro is uw partner voor het oplossen van storingen en onderhoud. Wij beschikken over een vakkundige en slagvaardige organisatie voor het opzetten en uitvoeren van een onderhoud- en storingsdienst voor infra en industrie. De basis van onze werkwijze valt goed samen te vatten in de volgende stelling: “Een goede analyse van het probleem is meer waard dan een slechte oplossing ervan.”

Storingen oplossen,  kenmerkende service en specifieke klanten in Nederland

Istimewa Elektro heeft verschillende storingsdiensten welke geënt zijn op een kenmerkende service voor specifieke klanten of assets. Zo is er een storingsdienst voor natte infra (bruggen en sluizen), een storingsdienst voor radar en marifoon, een storingsdienst voor droge infra en industrie. In onze klantendatabases worden alle storingen gemonitord en geanalyseerd. Deze storingsdiensten zijn in heel Zuid Nederland actief vanuit drie vestigingen, Vlissingen, Rotterdam en Veghel. Het meedenken in productie- en bedrijfsprocessen van de klant samen met de flexibiliteit van onze onderneming maken Istimewa Elektro uitermate geschikt als partner in uw onderhoud.

Onze globale aanpak is als volgt:

storingsdienst infra en industrie

Wat doet onze afdeling inspectie?

Istimewa Elektro beschikt over gekwalificeerde inspecteurs die inspecteren in de diverse sectoren. De afdeling inspectie zorgt voor de bewaking op onze eigen kwaliteit maar ook voor het keuren, certificeren of opleveren volgens de geldende normering(en).