meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Nieuws Updates Istimewa 2022

Bij Istimewa Elektro staan we nooit stil. Dagelijks wordt er gewerkt aan #mooiwerk. Met Nieuws Updates houden we u op de hoogte over onze werkzaamheden aan grote en kleine projecten. Maar ook ontwikkelen van ons bedrijf delen wij hier mee! Tenslotte stellen we ook nieuwe medewerkers hier aan u voor. 

Wij wensen u...

Aanbrengen CE-Markering Burgemeester Peterssluis

Onlangs hebben de Gemeente Bergen op Zoom en de adviseurs gezamenlijk de CE-Markering aangebracht op de Burgemeester Peterssluis te Bergen op Zoom. Wij hebben als hoofdaannemer de @gemeenteboz, na onze grootschalige renovatie op zowel E, C en W vlak, in staat gesteld om deze CE-Markering af te kunnen geven op de ‘’veilige’’ Brug-(keer)sluis combinatie.

Afsluitboom beschadigd in Zaandam

Afgelopen vrijdag 16 december werd er een afsluitboom afgereden bij de Prins Bernhardbrug in Zaandam. Hierdoor was de brug niet meer veilig bedienbaar. Door de inzet van de Istimewa storingsdienst en Neuvel Service & Reparatie was de brug zaterdag om 17 uur weer bedienbaar.

In the pocket ! Trede 3 certificaat van de Veiligheidscultuurladder!

We hebben deze trede 3 behaald op het toepassingsgebied:

  • Engineering, installeren, repareren, inspecteren, nazorg en onderhoud van technische installaties, alsmede werkplaats, kantoorbouw en elektronica.
  • Repareren, inspecteren, nazorg en onderhoud van elektronische machines en installaties.

24/7 storingsdienst ingezet na blikseminslag draaibrug Oost-Souburg

Tijdens het onstuimige weer van vorige week is de bliksem ingeslagen bij de Draaibrug van Oost-Souburg. De brug raakte flink beschadigd. Istimewa Elektro werd ingeschakeld om deze complexe storing te beoordelen. Een team van de Istimewa 24/7 storingsdienst ging aan de slag om de storing op te lossen zodat de brug weer functioneerde.
Foto: Eugène Harthoorn

24/7 ONDERHOUD- & STORINGSDIENST

Istimewa Elektro is uw partner voor het oplossen van storingen en onderhoud. Wij beschikken over een vakkundige en slagvaardige organisatie voor het opzetten en uitvoeren van een onderhoud- en storingsdienst. De basis van onze werkwijze valt goed samen te vatten in de volgende stelling: “Een goede analyse van het probleem is meer waard dan een slechte oplossing ervan.” Ontdek wat wij doen. 
 

Bronze Safety Recognition Award voor Tom Halabi

Dit kwartaal hebben wij een ‘Bronze Recognition Award’ uitgereikt aan Tom Halabi. Eerder dit jaar ontving Tom een ‘Certifcate of Recognition’ van het Management Team van Heerema voor zijn pro-actieve bijdrage aan veilig werken tijdens de werkzaamheden bij deze klant. Tom geeft aan graag creatief en out of the box mee te denken met de klant. Hierdoor krijgt hij dan ook veel vrijheid om zijn werk goed en veilig af te leveren. “Ik heb enorm veel geleerd in die korte tijd” zijn de eigen woorden van Tom. Doordat hij ook continu bezig is met het verbeteren van de werkprocessen, krijgt Tom alle mogelijkheid en tijd om zijn ideeën en verbeteringen uit te voeren voor de klant. Hij heeft de recognition award meer dan verdiend en ontvangen van Ernst Veenstra.

Tom Halabi

Gilbert Tramper, Business Development Manager voor Istimewa Elektro

Gilbert is sinds 1 april werkzaam bij Istimewa Elektro in Vlissingen. De afgelopen periode heeft hij de organisatie en de expertises van alle afdelingen leren kennen. In deze opstartfase word hij vooral betrokken bij de lopende projecten en de projecten die nieuw binnenkomen. In de volgende fase zal Gilbert aan de slag gaan met op het opvolgen van nieuwe kansen.
In contact komen met Gilbert?
 

Je bereikt hem via gilbert.tramper@istimewa.nl

 

Istimewa Elektro te gast in 't Topshuis

Wij waren op 16 juni j.l. van de partij in het Topshuis met als spreker Joey Smet . Istimewa Elektro zorgt namelijk bij de Oosterscheldekering voor onderhoudswerkzaamheden en services, het monitoren van en informeren over de toestand van het areaal Oosterscheldekering; inclusief alle objecten en systemen. Joey Smet nam ons mee in de onderhoudsstrategie van de Oosterscheldekering. Het was een waardevolle en inspirerende dag georganiseerd door Fieldlab Camino en met als andere sprekers Koninklijke Marine & ADSE en COB.

Pomp eens in de twee maanden je autobanden op!

 
Dit levert 2-5 % brandstofbesparing op.
Op onze locatie in Vlissingen staat er een bandenpomp. Je krijgt van deze bandenpomp direct feedback over de bandenspanning en inzicht in brandstof-, CO2- en kostenbesparing.
 
Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de auto’s in Nederland rijdt met onderspanning. De bandenpomp bij ons op het parkeerterrein staat er voor ieders gemak en mag gebruikt worden voor zowel zakelijke als privé voertuigen. De pomp is gemakkelijk te bedienen -> wanneer je het scherm aanraakt verschijnen er instructies. Auto’s met goed opgepompte banden rijden zuiniger, veiliger en stiller.

Met de fiets op het werk

Onze technici die aan het werk zijn op de Krammersluizen maken geregeld gebruik van de aanwezige ‘Istimewa bedrijfsfietsen’. Gezien het werkterrein en de  weersomstandigheden is dit een prima manier om zich te verplaatsen! 

Wij wensen u een fijne Koningsdag, geniet van alle festiviteiten!
27-04-22

De bewust veilig-dag

Die vond plaats op 30 maart j.l.
Onze HSE manager Dirk Jan van Soest en directeur Richard Pijpelink gingen samen op pad naar verschillende locaties. Ze gingen met de medewerkers ter plekke in gesprek over veiligheid, verbeteringen en eventuele zaken waar wij als bedrijf tegen aan lopen. Ze bezochten o.a. een locatie in Hansweert en de Krammer. 

01-04-2022

'Zo glad als boter'

Als we het hebben over het vinden van de gepaste medewerkers en stagiaires, want dat is altijd weer een uitdagende klus. Om die reden profileren en presenteren wij ons bedrijf aan studenten die de opleiding HBO-ICT doen. We bieden ze een stageplek aan in ons bedrijf en laten zo het hele bedrijf zien door de stage op meerdere afdelingen te laten plaatsvinden. Zo ervaren ze zelf waar ze met hun HBO-ICT opleiding terecht kunnen en wat de mogelijkheden zijn om door te groeien.

Onlangs waren enkele collega’s op de HZ University of Applied Sciences in Middelburg aanwezig als Istimewa Elektro ambassadeurs om in contact te komen met stagiaires.

Meer weten over een stageplek bij ons bedrijf?
15-03-2022

stage istimewa

Werk in uitvoering of uitgevoerd!

Een kleine greep uit onze referentieprojecten van #mooiwerk! Wat wij zo mooi vinden aan het werk dat we verrichten, is dat we lokaal kleine projecten uitvoeren maar ook mega projecten door het hele land! En beiden zijn super om te doen! Bekijk al onze referentieprojecten.
08-03-2022

Dp World referentieproject

Leren, werken, ontwikkelingen en stages

Waarom wachten om te beginnen met werken, leren en ontwikkelen binnen Istimewa Elektro? Want je kunt vandaag nog beginnen met werken in de elektrotechniek & installatietechniek! Istimewa Elektro biedt op diverse manieren mogelijkheden om te leren, ontwikkelen en werken in de installatie- en elektrotechniek. We hebben de belangrijkste mogelijkheden samengevoegd zodat de informatie makkelijk te lezen is. Wij zien jouw reactie tegemoet en hopen jou snel als leerling, stagiaire of collega te ontmoeten! Meer info lees je hier.
21-02-2022

werken in de elektrotechniek

Service & Onderhoud in de steden

Meten is weten en dus een belangrijk onderdeel voor het stellen van een diagnose bij het oplossen van storingen. Onze serviceverlening beoogt een snelle en effectieve aanpak van de meest uiteenlopende problemen. Onze monteur werd opgeroepen om een storing op te lossen aan een bollard in het centrum van Middelburg. Zoals je ziet, was het even zoeken voor hem. Maar de storing werd netjes opgelost! Meer info lees je hier.
08-02-2022

deel dit bericht