meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Nieuws Updates Istimewa

Bij Istimewa Elektro staan we nooit stil. Dagelijks wordt er gewerkt aan #mooiwerk. Met Nieuws Updates houden we u op de hoogte over onze werkzaamheden aan grote en kleine projecten. Maar ook ontwikkelen van ons bedrijf delen wij hier mee! 

Wij wensen u een fijne Koningsdag, geniet van alle festiviteiten!
27-04-22

De bewust veilig-dag

Die vond plaats op 30 maart j.l.
Onze HSE manager Dirk Jan van Soest en directeur Richard Pijpelink gingen samen op pad naar verschillende locaties. Ze gingen met de medewerkers ter plekke in gesprek over veiligheid, verbeteringen en eventuele zaken waar wij als bedrijf tegen aan lopen. Ze bezochten o.a. een locatie in Hansweert en de Krammer. 

01-04-2022

'Zo glad als boter'

Als we het hebben over het vinden van de gepaste medewerkers en stagiaires, want dat is altijd weer een uitdagende klus. Om die reden profileren en presenteren wij ons bedrijf aan studenten die de opleiding HBO-ICT doen. We bieden ze een stageplek aan in ons bedrijf en laten zo het hele bedrijf zien door de stage op meerdere afdelingen te laten plaatsvinden. Zo ervaren ze zelf waar ze met hun HBO-ICT opleiding terecht kunnen en wat de mogelijkheden zijn om door te groeien.

Onlangs waren enkele collega’s op de HZ University of Applied Sciences in Middelburg aanwezig als Istimewa Elektro ambassadeurs om in contact te komen met stagiaires.

Meer weten over een stageplek bij ons bedrijf?
15-03-2022

stage istimewa

Werk in uitvoering of uitgevoerd!

Een kleine greep uit onze referentieprojecten van #mooiwerk! Wat wij zo mooi vinden aan het werk dat we verrichten, is dat we lokaal kleine projecten uitvoeren maar ook mega projecten door het hele land! En beiden zijn super om te doen! Bekijk al onze referentieprojecten.
08-03-2022

Dp World referentieproject

Leren, werken, ontwikkelingen en stages

Waarom wachten om te beginnen met werken, leren en ontwikkelen binnen Istimewa Elektro? Want je kunt vandaag nog beginnen met werken in de elektrotechniek & installatietechniek! Istimewa Elektro biedt op diverse manieren mogelijkheden om te leren, ontwikkelen en werken in de installatie- en elektrotechniek. We hebben de belangrijkste mogelijkheden samengevoegd zodat de informatie makkelijk te lezen is. Wij zien jouw reactie tegemoet en hopen jou snel als leerling, stagiaire of collega te ontmoeten! Meer info lees je hier.
21-02-2022

werken in de elektrotechniek

Service & Onderhoud in de steden

Meten is weten en dus een belangrijk onderdeel voor het stellen van een diagnose bij het oplossen van storingen. Onze serviceverlening beoogt een snelle en effectieve aanpak van de meest uiteenlopende problemen. Onze monteur werd opgeroepen om een storing op te lossen aan een bollard in het centrum van Middelburg. Zoals je ziet, was het even zoeken voor hem. Maar de storing werd netjes opgelost! Meer info lees je hier.
08-02-2022

deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email