meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Nieuwsflits kwartaal 4 2022

De donkere dagen voor Kerst zijn al een tijdje aan de gang. Wanneer ik in het kantoor van Istimewa rondloop hoor ik al een tijdje op de radio kerstliedjes spelen. Het is dan ook weer de tijd van het jaar om samen met u terug te kijken en deels vooruit. Wij kijken terug op wederom een bewogen en succesvol jaar wat voorbij gevlogen is. We gingen van de beperkingen in een corona tijdperk naar het geslaagd bedrijfsfeest op een zomerse dag. Ook waren er vele mooie momenten in en om het werk. Deze periode geeft aanleiding en ruimte om de komende tijd stil te staan bij uzelf en uw naasten om in balans te komen.’ dit zijn een deel van de woorden van het voorwoord door Richard Pijpelink in de nieuwsflits editie kwartaal 4 2022.
Wil je de nieuwsflits lezen of zelf ontvangen?*

* Het is mogelijk via deze nieuwsflits jezelf aan te melden. Zo ontvang je eens per kwartaal het laatste nieuws in je persoonlijke mailbox. Deze mailing komt dus normaal in je mailbox terecht, maar wie deze gemist heeft of niet ontvangen houden we ook graag op de hoogte via dit bericht en onze social media kanalen. 

*Heb jij je aangemeld en ontvang je de brief niet? Kijk dan even in je spambox en voeg de verzender info@istimewa.nl toe aan je contacten! Zo ontvang je hem voortaan wel tussen je nieuwste mails. 

Infratech 2023
deel dit bericht

overige nieuws