meld u aan voor de nieuwsflits

certificeringen

Certificeringen zijn uiteraard belangrijk voor een onderneming zoals Istimewa Elektro. Wij zijn dan ook uitgebreid gecertificeerd voor diverse kwalificaties binnen de wereld van kwaliteits- en veiligheidssystemen. We zijn in het bezit van een ISO certificering en een VCA certificering, maar ook van een CO2-bewust certificering en ons bedrijf is al jaren actief binnen de NEN Commissie. 

Certificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Neem hiervoor contact op met het hoofdkantoor in Vlissingen. 

NEN COMMISSIE

NEN is opgericht in 1016 en heeft sinds 2016 het predicaat Koninklijk. Ons bedrijf is als enkele jaren actief als commissielid NEC-64-9 (interpretatiecommissie van de NEN1010). Hiermee tonen we als bedrijf aan dat we dicht zitten bij normontwikkeling en dat we hier invloed op uitoefenen. Meer info over NEN vind je hier.

ZELF INSPECTIES LATEN UITVOEREN?

De afdeling inspectie zorgt voor de bewaking op onze eigen kwaliteit maar ook voor het keuren, certificeren of opleveren volgens de geldende normering(en). Istimewa Elektro beschikt over gekwalificeerde inspecteurs die inspecteren in de diverse sectoren. Al onze producten worden eerst door onze inspectie afdeling beoordeeld en gekeurd alvorens ze aan de klant worden opgeleverd. Hierbij hoort een gedegen rapportage waarin alle bevindingen worden vermeld. Het uitvoeren van veiligheidsinspecties in opdracht behoort ook tot hun expertise. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

“Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” (MVO) maakt integraal onderdeel uit van de missie, visie en strategie van de onderneming Istimewa Elektro. Wij zijn ons zeer bewust van onze positie in de maatschappij. Istimewa Elektro is een kenniscentrum op gebied van Infra & Water door heel Nederland.