meld u aan voor de nieuwsflits

stork / fluor

Stork Vlissingen, bekend als Istimewa Elektro

In 2007 is de vestiging Stork Vlissingen toegevoegd onder de bestaande naam Istimewa Elektro. Istimewa Elektro heeft 3 vestigingen in het land; Vlissingen, Rotterdam en Veghel. Istimewa Elektro bestaat sinds 1971, van oorsprong is dit een Zeeuws familiebedrijf. 
 

ALS MEDEWERKER INLOGGEN BIJ ISTIMEWA CONNECT? 

Dit kan eenvoudig via onderstaande inlogbutton en je eigen persoonlijke inloggegevens. 

vestigingen

Stork onderdeel van Fluor 

Sinds 2016 is Stork onderdeel van Fluor. Fluor Corporation is een Amerikaans bouwbedrijf genoteerd aan de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irving, maar Fluor heeft vestigingen in 25 landen over de hele wereld. In België heeft het een vestiging in Antwerpen, en in Nederland vestigingen in Bergen op Zoom, Hoofddorp en Poortugaal. 

Asset Integegrity Management

Met circa 14.700 medewerkers is Stork een wereldwijde speler op het gebied van Asset Integrity Management met de focus op de chemische-, olie & gas- en energiesectoren. Dit naast andere sectoren zoals metaal, farmaceutica, food etc. Van concept tot en met uitvoering. Stork helpt haar klanten bij het verlagen van de risico’s, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de milieuprestaties. Stork levert innovatieve oplossingen en integreert “Thinking and Doing” in Asset Integrity, advies, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwe constructies, relocation’s, dienstverlening en andere daaraan gerelateerde complexe projecten.

Meer en uitgebreide informatie

Weg en Water infrastructuur

Een vlotte doorstroming van het land- en scheepsvaartverkeer, veilige verbindingen, goede communicatie en overzichtelijke verkeerssituaties. Mobiliteit en een goed infrastructuur zijn onlosmakelijk verbonden met economische vooruitgang. Istimewa Elektro levert een belangrijke bijdrage aan die vooruitgang door haar ruime kennis en expertise ter beschikking te stellen aan opdrachtgevers.