meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Pompstation Seppe | Noord-Brabant | Brabant Water

Voor dit project heeft Istimewa Elektro alle detail engineering en installatiewerkzaamheden uitgevoerd, alsmede de (pre-fab)bouw van 12 kasten. Dit alles zal opgeleverd worden middels uitgebreide testen in zowel de werkplaats als op locatie.Op de bestaande locatie op het pompstation Seppe terrein zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd. Op de locatie wordt het huidig Dupline besturingssysteem vervangen door een van Siemens. Voor dit project heeft Istimewa Elektro alle detail engineering en installatiewerkzaamheden uitgevoerd, alsmede de (pre-fab)bouw van 12 kasten. Dit alles zal opgeleverd worden middels uitgebreide testen in zowel de werkplaats als op locatie. Belangrijk is hierbij dat het productieproces in bedrijf blijft en in beperkte mate onderbroken zal worden. Een goede afstemming en voorbereiding met de klant was dan ook belangrijk.

Brabant Water is een nieuwe relatie van Istimewa Elektro. In een eerder aanbestedingsproject werd weliswaar niet de samenwerking gevonden maar heeft Istimewa Elektro een goede indruk achtergelaten, waardoor Brabant Water ons uitnodigde om een samenwerking aan te gaan middels een kleiner project, dit om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk zijn wij hier enthousiast op ingegaan daar drinkwaterbedrijven als Brabant Water helemaal past in onze ambities in Infra & Water .
Uitvoering van dit werk is reeds gestart in augustus en verloopt in fasen door tot april 2020. ISTIMEWA Elektro wil ook hier een super prestatie neerzetten, zodat we in de toekomst meer voor elkaar kunnen gaan betekenen!

deel dit bericht

overige nieuws