meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Stageplek Istimewa Elektro

Kevin is stagiair hardware engineer in Vlissingen

Meewerkstage in Vlissingen

Kevin van Hooijdonk, 19 jaar en sinds 29 augustus 22 werkzaam als stagiair bij Istimewa Elektro in Vlissingen. Zijn stage loopt af op 27 januari 23. Wilco van Genderen is degene die hem begeleid. Zijn stage opdracht houdt werkzaamheden in aan de testkast voor een brug in Noord-Holland. Dit is dus een echte meewerkstage op de afdeling hardware engineering. Tijdens zijn stage hoopt hij veel te leren over het tekenen van elektrische schema’s en het ook daadwerkelijk maken van automatiseringskasten. Zijn persoonlijke doel is om uiteindelijk een werkende testkast te realiseren. Hierbij vind hij het interessant om het proces van kop tot staart mee te maken.

Automatiseringskasten maken tijdens je stage

Naast deze stage werkt hij sinds 2017 in de weekenden bij Gotech. Hier deed hij al ervaring op in het maken van automatiseringskasten. Deze zijn alleen een stuk kleiner als degene die hij verwacht te maken bij Istimewa Elektro. Daar ligt voor hem dus ook een uitdaging waar hij zin in heeft. 

stageplek Istimewa
Kevin aan het werk op de afdeling Kastenbouw

Ruime kennis op gebied van hardware en software 

Kevin ervaart Istimewa als een gezellig bedrijf dat beschikt over veel kennis, op zowel het gebied van hardware als software. Wat voor hem het bedrijf leuk maakt, is dat hij er rustig kan werken en zijn eigen ding doet, maar er ook ruimte is om af en toe een grapje te maken. Verder is het fijn dat iedereen voor elkaar klaar staat om elkaar te helpen.

Kevin vertelt zelf;

Momenteel zit ik mijn 3e jaar HBO Elektrotechniek aan Avans University of Applied Sciences in Breda. Ik hou me graag bezig met het bouwen van een Corsowagen, die zie je ook mijn bijgevoegde foto. Deze was voor het bloemencorso in Zundert. Dit is het grootste dahlia corso ter wereld. Ik doe dit bij buurtschap Stuivezand. Hierbij houd ik mij veel bezig met lassen en het vormen van de wagen. Dit doe ik al van jongs af aan. Verder vind ik het leuk om op vrijdagavond te darten en op de zondag te voetballen met een gezellige 3e helft naderhand. Buiten dat vind ik het leuk om gezellig met vrienden uit te gaan naar een café of rustig een drankje te doen op het terras. Tot slot ben ik binnen het bestuur van de studievereniging S.V. Silicium, mediafunctionaris.’

Je vindt Kevin terug op LinkedIn

LEREN, WERKEN & STAGE

deel dit bericht

overige nieuws