meld u aan voor de nieuwsflits

werken bij een system integrator!

Wat doe je dan eigenlijk wanneer je werkt bij een system integrator? Verschillende dingen eigenlijk en afhankelijk van de functie die jij vervult. Want het kan zijn dat je als leerling aan de slag gaat of als stagiair kennismaakt met ons bedrijf maar ook als trainee hebben we jou een uitdagende en dynamische werk- en leeromgeving te bieden. 
En heb je al ruime werkervaring, skills die passen bij ons bedrijf en ben je toe aan een nieuwe dynamische werkomgeving met diverse type collega’s, dan nodigen wij jou uit om een open sollicitatie te sturen of de actuele vacatures even te bekijken. Binnenlopen voor een bakje koffie en een goed gesprek kan natuurlijk ook gewoon! 
Kortom iedereen is welkom om bij ons aan de slag te gaan en mee te bouwen aan bruggen, sluizen en tunnels. 

BEKIJK ALLE VACATURES OP DE SITE VAN STORK

vacatures bekijken

istimewa elektrotechniek vacatures

Werken voor en leren bij een lokale onderneming met de expertise van een internationale marktleider! Istimewa Elektro, een system integrator, met kantoren en werkplaatsen in Vlissingen, Rotterdam en Veghel werkt met een team van ruim 150 medewerkers. Samen hebben we ruime kennis van ontwerpen van hardware en software. Maar ook het uitvoeren van werkzaamheden, service en onderhoud bij Infra & Water projecten door het land valt onder de dagelijkse taken. Wanneer je aan het werk gaat bij Istimewa Elektro werk je lokaal of door heel Nederland. Vanuit Istimewa Elektro leiden wij grote en middelgrote elektrotechnische projecten in de sector Infra & Water in goede banen. Dat is onze specialiteit! Istimewa Elektro is onderdeel van Stork en het werven van ons personeels is hun taak. Via diverse opleidingsinstituten is het ook mogelijk om te werken en leren bij één van onze vestigingen. 

Werken bij een bedrijf dat continu groeit, om die reden hebben we vaak nieuwe medewerkers nodig om het bestaande team compleet te maken. 

ERVAREN OF STARTER met technische skills EN TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING?

Werk je al langere tijd en ben je echt toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je een starter met technische skills en een diploma op zak? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur dan een open sollicitatie in de vorm van een persoonlijke motivatie en recent cv. We lezen graag welk diploma je op zak hebt, wat je drive is om aan de slag te gaan, hoe flexibel je bent en dat we op jou kunnen vertrouwen. Laat ons jouw passie voor Istimewa Elektro lezen en overtuig ons dat je er bij hoort! Wij zijn namelijk een bedrijf in groei en hebben om die reden vaak medewerkers nodig om het team compleet te maken.

ONTDEK DE VACATURES BIJ ISTIMEWA ELEKTRO

Dompel jij je graag onder in Infra en Water-uitdagingen? En dit door heel Nederland? Samen met een team op kantoor in Vlissingen, Rotterdam of Veghel? Versterk ons team en werk voor regionale en landelijke ondernemingen in de overheid zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Maar ook voor waterschappen, havenbedrijven, drinkwater- en industriële bedrijven. Ontdek de vacatures bij Istimewa Elektro en solliciteer!

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

We delen met jou graag een gepast salaris en onze mogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden, begeleiding en kennisdeling. Ook zijn we een pionier op gebied van bruggen slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Je leest er meer over verder op de website. 

WAT WILLEN WE GRAAG LEZEN IN JE MOTIVATIE EN C.V.?

Een diploma op HBO niveau is een vereiste voor diverse functies op kantoor, met een diploma HTS-E heb je het meest geschikte, maar dit is niet altijd een vereiste. We vinden je drive om ergens voor te gaan belangrijker. Voor buitendienst functies is een diploma MTS niveau 4 noodzakelijk om aan de slag gaan bij uitvoerende functies op locatie. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor elektrotechniek, infra en water ten behoeve van onze uitdagende regionale en landelijke projecten.

WAAROM WERKEN BIJ ISTIMEWA ELEKTRO?

Werken voor een lokale onderneming, met de expertise van een internationale marktleider! Istimewa Elektro met kantoren en werkplaatsen in Vlissingen, Rotterdam en Veghel werkt met een team van ruim 150 medewerkers. Samen hebben we ruime kennis van ontwerpen van hardware en software, uitvoeren van projecten en service & onderhoud bij Infra & Water projecten. Wanneer je aan het werk gaat bij Istimewa Elektro werk je lokaal of door heel Nederland.

ISTIMEWA ELEKTRO IS ONDERDEEL VAN STORK

Werken bij Stork betekent een veilige werkomgeving waarbij vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal staan. Stork is onderdeel van Fluor en een wereldwijde, technische dienstverlener met een breed aanbod van mechanische en elektrotechnische diensten en asset management consulting. Wij zorgen er dagelijks voor dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden. Bekijk hier onze actuele corporate vacatures

VACATURE CONTACT

Voor meer informatie over een vacature bij Istimewa Elektro, een open sollicitatieprocedure of overige vragen, neem je contact op met: Richard Pijpelink

Certificeringen en de NEN commissie

Istimewa bezit zelf diverse certificaten, deze zijn op aanvraag beschikbaar. Ook zijn diverse medewerkers lid van de NEN commissie