meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Prestatiecontract Zee & Delta Noord | Rijkswaterstaat

Heijmans en Istimewa zijn als combinatie Scaldis aangewezen voor het onderhoud van het areaal Zee en Delta Noord in de provincie Zeeland.

Het prestatiecontract heeft een looptijd van vijf jaar met een optie voor nog twee jaar en een totaalomvang van zo’n 30 miljoen euro. De combinatie Scaldis – wat ‘Schelde’ betekent’ kreeg van opdrachtgever Rijkswaterstaat eerder al het beheer van Zee en Delta Zuid onder zich.

Onderhoud en service

Ook in dit contract van Zee en Delta Noord gaat het om het uitvoeren van onderhoud, service en upgrade-werkzaamheden. Het betreft alle sluizen – waaronder de Krammersluizen, Kreekraksluizen en sluizen Hansweert – en een flink aantal bruggen, 345 kilometer aan oevers en oeverbekleding en een gemaal. 

Meer informatie lees je op de website van Rijkswaterstaat 

Zee en Delta Noord

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Meer informatie lees je op de website van Heijmans

deel dit bericht

overige nieuws