meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Antwerp Gateway rack 27 | DP World (Dubai Port)

Via opdrachtgever DP World -Dubai Ports- voeren we al enkele jaren werkzaamheden uit in de Antwerpse haven. We werken momenteel aan DP World Rack 27 en Frank Faes is de interim project manager die dit project op een goede wijze gaat afronden. We hebben al meerdere projecten aan diverse andere reefer racks succesvol afgerond.

DP World Antwerp Gateway rack

UITBREIDEN BESTAANDE KOELCAPACITEIT

Project DP World Rack 27 ving aan eind oktober 2019. Het project is een jaar later werkend afgeleverd en ter afsluiting wordt het TCD gedeeld met DP World. Dit is het einde van deze opdracht maar vergelijkbare opdrachten zullen mogelijk nog volgen voor andere reefer racks die nog gebouwd worden, waarop Istimewa weer een aanbieding mag verzorgen. Er is geen onderhoudscontract afgenomen. 

De opdracht hield in; uitbreiding van de bestaande koelcapaciteit. Istimewa Elektro werkt namelijk al enkele jaren voor DP World in vergelijkbare projecten. Ook dit project verliep vlot, de vooruitgang ging voorspoedig en de klant is uiterst tevreden. 

SAMENWERKEN IS ONZE KRACHT

We werkten samen met diverse partijen en hebben ook deeltaken uitbesteed aan andere bedrijven. O.a. hebben we de kabelwerkzaamheden uitbesteedt aan Dyka. 

Istimewa Elektro nam elektrotechnische werkzaamheden voor eigen rekening. Het werk bestond uit de installatie voorzien van o.a. 5 hoofdverdelers en 20 subverdelers welke de voeding verzorgen voor de koel/vriescontainers, ook wel reefers genoemd. 

Vanuit Istimewa Elektro werkten de afdelingen, calculatie, werkvoorbereiding, projectleiding, engineering, de tekenkamer en inkoop nauw samen. Bert Knijnenburg nam de rol van werkvoorbereider voor zijn rekening, terwijl Ad Ova als hoofduitvoerder nauw betrokken is. Hij kent alle ins en out binnen dit project.  

WEBSITE DP WORLD ANTWERP

deel dit bericht

overige nieuws