meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Areaal Tilburg 2020 | Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat (RWS) heeft in december 2019 het onderhoud (elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering) voor de bediening van de objecten in de Zuid-Willemsvaart, het Wilhelminakanaal, het Maximakanaal, de Noordervaart, het Markkanaal, de Amertak en het Kanaal Wessem-Nederweert gegund aan Istimewa.

Wij zijn op 6 januari gestart met de transitieperiode waarin we gedurende zes maanden alle ter beschikking gestelde areaalgegevens inclusief de aangedragen risico’s verifiëren en afwijkingen registreren. Dit doen we onder andere middels het uitvoeren van diverse inspecties waarmee we in januari zijn gestart.  Het areaal is opgedeeld in 8 deelgebieden. De inspectie van de eerste drie deelgebieden zijn helemaal gereed en de eerste van vier deelopleveringen is ingediend bij onze opdrachtgever. De komende maanden gaan wij verder met deze inspecties en schrijven we de nodige plannen om gesteld te staan voor de start van het Meerjarig Onderhoud. Dit start 1 juli 2020 en loopt tot 15 september 2021. RWS heeft de optie om dit vier maal met één jaar te verlengen.

Op 23 januari hebben we een project-start-up gehouden samen met RWS, waarbij de projectleden nader kennis hebben kunnen maken en waarbij afspraken zijn vastgelegd over de verdere samenwerking. Naast een leuke dag is er ook wederzijds vertrouwen uitgesproken over een goede samenwerking.

We werken met een enorm gedreven team en onze inspecteurs zetten een geweldige prestatie neer gezien de hoeveelheid werk die in korte tijd is – en moet worden – verzet.

deel dit bericht

overige nieuws