meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Hoofdverdeler vervangen | Ovet

OVET is een zeer ervaren partij voor de opslag, overslag en bewerking van droge bulk goederen. Met momenteel ruim 100 medewerkers staan ze al sinds 1957 voor u klaar om de hoogste kwaliteit en flexibiliteit in dienstverlening te bieden.

Bij Ovet Vlissingen hebben wij in het gebouw van de weegbrug een laagspanningsverdeler vervangen. Hiervoor werd de hoofdvoeding door de netbeheerder afgeschakeld en veiliggesteld. Zodat wij de oude verdeler konden demonteren en de nieuwe verdeler konden plaatsen. De afgaande kabels werden opnieuw ingevoerd en aangesloten. Vanwege uitbreiding op de bestaande hoofdverdeler bij de weegbrug van Ovet t.b.v. de nieuwe drogerij, was de oude verdeler hiervoor niet meer geschikt en aan vervanging toe. 

Istimewa Elektro heeft opdracht ontvangen voor het compleet vervangen van deze hoofdverdeler , met extra uitbreiding en van afstand uitleesbare kwh meters. Tevens  moest er voor de voedingskabels van de drogerij een gestuurde boring plaatsvinden van +/- 55m en mochten wij deze kabels leveren aanbrengen. 

deel dit bericht

overige nieuws