meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Maatwerk RVS buitenkasten | Car Terminal C.RO Rotterdam

C.RO is een Car Terminal met ruim 42.00 parkeerplaatsen in de Brittanniëhaven van Rotterdam. Via deze haven worden diverse auto’s, tractoren en graafmachines ingevoerd en verder getransporteerd door heel Europa.Als contractor op het terrein, heeft Istimewa Elektro alle E-uitbreidingen voor terrein verlichting, beveiliging, netwerk en energieverdelers, mede vormgegeven. In samenwerking tussen Istimewa en Staka zijn de maatwerk behuizingen ontwikkeld voor de aansturing van de verlichtingsmasten.
Op basis van de bestaande R-Serie RVS buitenkasten van Staka, zijn diverse typen maatwerkkasten met aangepaste maatvoering en compartimentsverdeling geëngineerd en geproduceerd. Opgeleverd in de opvallende gele kleur: RAL1023.
Daar waar nodig, zijn deze RVS buitenkasten aangevuld met locatieafhankelijke toevoegingen zoals funderingen voor plaatsing op de grond of plinten voor plaatsing op een betonnen sokkel.
2018 is Staka gestart met de levering aan Istimewa van 35 RVS Buitenkasten. Inmiddels zijn er nog een diverse uitbreidingen op het terrein geweest, waar uiteraard ook de aansturing van de verlichting op aangepast is.

deel dit bericht

overige nieuws