meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Maeslantkering alternatieve noodbediening | Rijkswaterstaat

De Maeslantkering is een in 1997 in gebruik genomen stormvloedkering op de grens van Het Scheur en de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland. De kering maakt deel uit van de Europoortkering, het laatste onderdeel van de Deltawerken.

Istimewa Elektro kreeg van Rijkswaterstaat PPO de opdracht het ontwerp en realisatie van de alternatieve bediening van de kerende wand van de Maeslantkering uit te voeren. 

PROJECTMANAGER IN BEELD 

Voor Istimewa Elektro is sinds augustus 2020 Frederik de Greef de projectmanager die deze opdracht toegewezen kreeg. Hij heeft 10 jaar ervaring als project manager. Hij is in dienst bij Stork en is uitgeleend om meerdere Istimewa Elektro projecten in goede banen te leiden. Hij is ongeveer 2 á 3 dagen per week bezig met de Maeslantkering en gebruikt alle tijd die nodig is om het succes te waarborgen. De ontwerpfase van het project ving 1 oktober ‘20 aan en moet een jaar later gerealiseerd zijn. Het is momenteel nog onbekend of de opdracht wordt verlengd met een onderhoudscontract.
Frederiks arbeidsethos

Op een plezierige manier samenwerken waarin we met elkaar het project kunnen voltooien binnen de gestelde kaders. Daarbij vind ik een open communicatie en successen gezamenlijk vieren belangrijk. Het uiteindelijke doel is een veilig project die voldoet aan de klantverwachtingen.  

INTERN SAMENWERKEN IS ONZE SUCCESFACTOR BIJ DIT PROJECT

Alle afdelingen binnen Istimewa Elektro werken samen aan dit project. We hebben als bedrijf niet te maken met externe leveranciers. Hierin ligt ook onze kracht omdat we dit project volledig binnen onze organisatie kunnen uitvoeren. Fluor levert een bijdrage door kennisdeling, de Stork afdeling engineering te Rotterdam en de vestiging Stork Rozenburg zijn ook nauw betrokken bij het ontwerp en realisatie. Samenwerken is het smeermiddel van een succesvol project. Elk teamlid in de keten heeft zijn eigen wensen, behoeftes en belangen. Als we samen op reis gaan is het noodzakelijk de koers, einddoel, elkaar sterktes en zwaktes te kennen maar ook moeten we vaststellen wanneer dit project voor elke stakeholder een succes is. Met die inzichten op zak kan je optimaal samenwerken en doorlopen we van begin tot eind een voorspelbaar traject zonder verrassingen. Onze maatregelen zijn hierop gericht, met als bovenliggend thema ‘Best for Project’, om zo het beste uit elkaar te halen voor een optimale samenwerking wat bijdraagt en voorwaardelijk is aan een veilig en betrouwbaar ABK. 

WAT HOUDT HET WERK IN VOOR ISTIMEWA ELEKTRO?

Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het project en dat de afspraken die binnen de overeenkomst werden gemaakt worden nageleefd conform de afspraken. Maar ook voor de planning, veiligheid, uitvoeringsontwerpen voor engineering, hardware ontwerp en software ontwikkelen. Met deze ontwerpsoftware gaan we eerst panelen bouwen binnen onze afdeling panelenbouw. Deze panelen integreren we in een testomgeving. De panelen worden dan getest en er wordt aangetoond dat de panelen werken binnen de technische omgeving van de kering.

deel dit bericht

overige nieuws