meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Nieuwsflits kwartaal 2 2023

De zomer in je bol!

‘Heerlijk was het om dit jaar dag in dag uit te mogen genieten van de lentezon. Ondertussen heeft de zonnewende plaatsgevonden en is de zomer gestart. De zonnewende vindt namelijk jaarlijks plaats op de langste en de kortste dag van het jaar. Het is het moment waarop de dagelijkse baan van de zon vanaf de aarde gezien ophoudt om langer of juist korter te worden. We hebben de langste dag van 2023 ook weer gehad. Dit betekent dat we weer op de helft van dit jaar zijn uitgekomen.’ dit zijn een deel van de woorden van het voorwoord door Richard Pijpelink in de nieuwsflits editie kwartaal 2 2023. Deze versie is weer een mooie en uitgebreide nieuwsflits geworden. Veel kijk en lees plezier!

Wil je de nieuwsflits lezen of zelf ontvangen?*

* Het is mogelijk om je voor deze nieuwsflits aan te meldenKlik hier. Zo ontvang je eens per kwartaal het laatste nieuws in je persoonlijke mailbox. Deze mailing komt dus normaal in je mailbox terecht, maar wie deze gemist heeft of niet ontvangen houden we ook graag op de hoogte via dit bericht en onze social media kanalen. 

*Heb jij je aangemeld en ontvang je de brief niet? Kijk dan even in je spambox en voeg de verzender info@istimewa.nl toe aan je contacten! Zo ontvang je hem voortaan wel tussen je nieuwste mails. 

deel dit bericht

overige nieuws