meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Nieuwsflits kwartaal 3 2023

Kwartaal 3 van 2023, ik hoor u denken; wat vliegt de tijd voorbij. Ja dat vinden wij ook, maar wanneer je geniet, gaat de tijd nu eenmaal vlugger. En wat genieten wij dagelijks van het werk op en aan bruggen en sluizen door het hele land. 

In onze nieuwsflits Q3 gaan we in op diverse onderwerpen, benoemen we hoe we met ons bedrijf de kennis en kwaliteit veilig stellen en hoe blij we zijn met onze medewerkers. Veel lees plezier en meldt u aan voor al onze nieuwsbrieven, volg ons op social media zodat u geen enkele update mist. 

* Het is mogelijk om je voor deze nieuwsflits aan te melden.
Zo ontvangt u/je eens per kwartaal het laatste nieuws in je persoonlijke mailbox. Deze mailing komt dus normaal in uw/je mailbox terecht, maar wie deze gemist heeft of niet ontvangen houden we ook graag op de hoogte via dit bericht en onze social media kanalen. 

*Heeft u/ heb jij je aangemeld en ontvang je de brief niet? Kijk dan even in de spambox en voeg de verzender communicatie@istimewa.nl toe aan jouw contacten! Zo ontvangt u /je deze nieuwsbrief voortaan wel tussen de nieuwste mails. 

Krammersluizen
deel dit bericht

overige nieuws