meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Onderhoud bruggen en fonteinen | Gemeente Rotterdam

Istimewa Elektro is na een aanbestedingsprocedure wederom als beste partij geselecteerd voor het onderhoud van alle bruggen, sluizen en fonteinen in opdracht van Gemeente Rotterdam. Het contract is in principe de voortzetting van het huidige contract wat na een periode van 2 x 2 jaar opnieuw moest worden aanbesteed.

Wederom mag Istimewa voor een periode van 2 x 2 jaar alle onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de 65 stuks beweegbare bruggen, Park Sluizencomplex en 120 stuks fonteinen. De werkzaamheden omvatten onder andere:  

  • Jaarlijks inventariseren en preventief onderhouden van de elektrotechnische installaties 
  • Het uitvoeren van correctief onderhoud inclusief up houden van een 24/7 storingswachtdienst 
  • Beheer en onderhoud van elektrotechnische, elektromechanisch en hydraulische schema’s  

Het beheer en onderhoud zal uitgevoerd worden vanuit onze Istimewa locatie te Rotterdam.  

Vanuit de EMVI gedachte en de eis vanuit Gemeente Rotterdam een significante bijdrage te doen in het reduceren van CO2 uitstoot is besloten om de gehele storingsorganisatie uit te rusten met volledig elektrische auto’s. Er is gekozen voor een Hyundai Kona welke een bereik van 410 elektrische KM heeft. De auto’s zullen medio april worden uitgeleverd en zullen voorzien worden van opvallende reclame. 

Voor onze locatie Rotterdam is deze opdracht een prachtige continuering van het huidig contract en biedt voor onze mensen een stabiele werkvoorraad en een prachtige gelegenheid ons verder te ontwikkelen in de regio en omgeving van Rotterdam. 

deel dit bericht

overige nieuws