meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Proeftuin Zeelandbrug | Provincie Zeeland

Initiatiefnemer van het project ‘Proeftuin Zeelandbrug’ zijn wij met Istimewa Elektro. Wij verzorgen namelijk al 40 jaar het technisch onderhoud aan de Zeelandbrug. En in de hoofden van onze medewerkers zit alle kennis, ze kennen de brug zowel van binnen als van buiten. Richard Pijpelink stelde het idee van de proeftuin voor aan Martijn Bierman van de provincie Zeeland.

Ondertussen werken we samen met de provincie Zeeland, Fieldlab Camino en HZ University of Applied Sciences aan het finetunen van het onderhoudsprogramma voor de Zeelandbrug! 

Martijn Bierman van de provincie Zeeland vertelt:”Istimewa Elektro zag kansen om het onderhoud efficiënter te organiseren. Richard Pijpelink – directeur van Istimewa – kwam bij ons met het idee om dit vorm te geven in een proeftuin. Eén van de voordelen van smart maintenance is bijvoorbeeld dat ze het onderhoud kunnen gaan uitvoeren vanuit prestaties. Zodra de data trends laat zien in levensduur van onderdelen, kunnen we het onderhoudsprogramma gaan finetunen.”

Lees het hele artikel en blijf zo op de hoogte van verder ontwikkelingen.
Online artikel

deel dit bericht

overige nieuws