meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Veiligheidscultuurladder trede 2 met inzicht naar trede 3 | Istimewa Elektro

Onze klanten en dan vooral Rijkswaterstaat is aanjager van ontwikkelingen. Niet alleen technisch inhoudelijk maar ook op vlakken als duurzaamheid en veiligheid. Dat laatste is bij ons natuurlijk altijd al belangrijk geweest.

Zo is er naast de CO2 prestatieladder nu ook een veiligheidscultuurladder ontwikkeld. Met die laatste zijn we de afgelopen tijd mee bezig geweest om ons daarvoor te laten certificeren. Hiervoor is onlangs een uitgebreide audit geweest. Het doel was om ons te certificeren voor trede 2 met inzicht naar trede 3.
Het eindoordeel van deze audit is: Istimewa is gecertificeerd voor Trede 2 van de Veiligheidscultuurladder en we weten wat nog ingeregeld moet worden voor trede 3. TOP resultaat en doel bereikt.
Wat bijzonder mooi is, is dat we soms zelf niet meer in de gaten hebben dat we al onbewust bekwaam aan het worden zijn en soms lijken zaken zo vanzelfsprekend. Wat zeker niet wil zeggen dat zaken slimmer of beter kunnen.
We bedanken ieder voor de bijdrage in het dagdagelijkse werk om dit te behalen. Maar belangrijker nog laten we streven naar elke dag nog een beetje beter en veiligheid hoog te houden voor ons allemaal. Veilig naar het werk en veilig thuiskomen en daarover een open gesprek kunnen voeren als zaken beter kunnen.
Speciale dank aan Dick Plaisier en Dirk-Jan van Soest voor hun inspanningen, begeleiding van dit proces met het behalen van deze mijlpaal. 

deel dit bericht

overige nieuws