meld u aan voor de nieuwsflits

Werken bij Istimewa Elektro?

Nieuws Updates Istimewa 2024

'The Future of Energy'

Avans Hogeschool biedt via The Future of Energy studenten de mogelijkheid om bedrijven te betrekken bij hun studie en maatschappelijke relevanties zoals de energietransitie bespreekbaar te maken. We hebben namelijk allen te maken met uitdagingen, mogelijkheden en grote maatschappelijke relevanties m.b.t. energie.
Op 18 april aanstaande organiseert Avans Hoge School, samen met een aantal grote bedrijven waaronder wij, S.V. Silicium. Er zijn die dag lezingen, demo’s, pitches en workshops rondom het thema energietransitie.
De middag is verdeeld in drie interessante en relevante hoofdthema’s:
– Mobiliteit
– Gebouwde omgevingen
– Industrie
Ben je er bij die dag?
📍 Kinepolis, Locatie : Bavelseparklaan 4, 4517ZX Breda
📆 18 april 2024
⌚ tussen 11 en 18 uur

De 11e bruggendag!

Vandaag is het de 11e Bruggendag en geeft de Bruggenstichting aandacht aan betekenisvolle bruggen. Het onderwerp van deze bruggendag is ‘De kracht van een waardevol ontwerp’.
In de Koninklijke Jaarbeurs te Utrecht is er vandaag een dagvullend programma waar meerdere sprekers aan het woord zijn.
Bij Istimewa Elektro gaat onze aandacht elke werkdag uit naar betekenisvolle bruggen. 🌉 😍 

Met een lach al 12,5 jaar naar je werk!

Dan hebben we het over Erwin, hij stond onlangs stil bij zijn 12,5 jaar jubileum bij Istimewa Elektro te Vlissingen.
Erwin, bedankt voor jouw loyaliteit en die stralende glimlach!

Erwin van den Broek

Werken bij Istimewa Elektro

Werken voor en leren bij een lokale onderneming maar wel met de expertise van een internationale marktleider! Istimewa Elektro, een system integrator, met kantoren en werkplaatsen in Vlissingen, Rotterdam en Veghel werkt met een team van ruim 150 medewerkers. Samen hebben we ruime kennis van ontwerpen van hardware en software. Maar ook het uitvoeren van werkzaamheden, service en onderhoud bij Infra & Water projecten door het land valt onder de dagelijkse taken. Wanneer je aan het werk gaat bij Istimewa Elektro werk je lokaal of door heel Nederland. Vanuit Istimewa Elektro leiden wij grote en middelgrote elektrotechnische projecten in de sector Infra & Water in goede banen. Dat is onze specialiteit! Istimewa Elektro is onderdeel van Stork en het werven van ons Istimewa personeel is hun taak.  

Wist je dat het ook mogelijk is om via diverse opleidingsinstituten te werken en leren bij één van onze vestigingen. 

Een projectbeheers(t)er met een zachte 'G'

Je raadt het vast al; een Zeeuwse met Brabantse roots! We hebben het over Caroline die verantwoordelijk is voor de projectbeheersing vanaf onze locatie Vlissingen. Na enkele jaren elders werkervaring opgedaan te hebben, ging ze afgelopen periode bij ons aan de slag. Caroline heeft in diverse vorige banen haar mannetje wel gestaan, maar wij zijn blij met al haar kennis, kunde en vooral haar enthousiaste aanwezigheid!
Caroline Verschure, veel plezier tijdens je dagelijkse werkzaamheden!
Ook interesse in werken aan en met projecten van Istimewa Elektro? 
Wij komen altijd graag in contact met vakbekwame en proactieve kandidaten.

Stage lopen bij Istimewa Elektro

‘Steeds meer kandidaat stagiaires vinden hun weg naar Istimewa Elektro. Tijdens de Scalda Open dag van 2 februari j.l. bleek dat sommige kandidaten ons zelfs bewust opzoeken om alvast een kennismakingsgesprek in te plannen! Dat enthousiasme is aanstekelijk!’ De woorden van André| Stagebegeleider bij Istimewa Vlissingen

Bernd, software engineer in Vlissingen

Wij stellen je voor aan Bernd, software engineer bij Istimewa Elektro.
In het najaar van 2023 kwam Bernd bij ons te Vlissingen werken. Hij had ondertussen al enkele jaren ervaring opgedaan en zocht een interessante werkplek die dichter bij zijn Zeeuwse woonplaats lag. Die werkplek vond hij in Vlissingen en ondertussen kan hij bevestigen dat deze plek hem prima bevalt!
Bernd De Block, veel plezier tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Ook werken als software engineer bij Istimewa Elektro? 

Zilveren Recognition Awards voor 4 medewerkers!

Gefeliciteerd aan Sjaak, Jeffrey, Julian en Reindert met een waardevolle onderscheiding verdient door het leveren van een belangrijke bijdrage aan de dienstverlening van Istimewa Elektro en diens klanten. Alle 4 ontvingen zij een Zilveren Recognition Award.

deel dit bericht