meld u aan voor de nieuwsflits

ISTIMEWA ELEKTRO DE SYSTEM INTEGRATOR IN ROTTERDAM

Istimewa Elektro is in Rotterdam de system integrator binnen Nederland die de verbinding legt tussen ontwerp, uitvoering en onderhoud van elektrotechnisch installaties. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze vestiging in Rotterdam. Ook hebben we 2 kantoorlocaties in Vlissingen en Veghel. 

Met deze drie vestigingen samen hebben we ruim 150 vaste medewerkers. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de infrastructuur en in de watermarkt. 2021 was een bijzonder jaar voor ons, we vierden ons 50 jarig bestaan. Ontdek zelf alles over Istimewa Elektro door de jaren heen. 

MAINTENANCE ENGINEERING

SERVICE & ONDERHOUD

24/7 ONDERHOUD- & STORINGSDIENST

ELEKTROTECHNISCHE VACATURES

PROEFTUIN ZEELANDBRUG

MEER OVER ISTIMEWA ELEKTRO

Een Rotterdamse systeemintegrator is een persoon of bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenbrengen van componentsubsystemen tot een geheel en ervoor te zorgen dat die subsystemen samen functioneren, een praktijk die bekend staat als systeemintegratie. Ze lossen ook automatiseringsproblemen op. Systeemintegrators kunnen op veel gebieden werkzaam zijn, maar de term wordt over het algemeen gebruikt op het gebied van informatietechnologie (IT), zoals computernetwerken, de defensie-industrie, de massamedia, integratie van bedrijfsapplicaties, bedrijfsprocesbeheer of handmatige computerprogrammering. Problemen met gegevenskwaliteit zijn een belangrijk onderdeel van het werk van systeemintegrators.

Istimewa Rotterdam is één van de System Integrators en werkt voornamelijk binnen Nederland

Een systeemintegratie-ingenieur heeft een breed scala aan vaardigheden nodig en wordt waarschijnlijk gedefinieerd door een brede kennis in plaats van een diepgaande kennis. Deze vaardigheden omvatten waarschijnlijk software, systemen en bedrijfsarchitectuur, software- en hardware-engineering, interfaceprotocollen en algemene probleemoplossende vaardigheden. Het is aannemelijk dat de op te lossen problemen niet eerder zijn opgelost dan in de ruimste zin. Ze zullen waarschijnlijk nieuwe en uitdagende problemen bevatten met een inbreng van een breed scala aan ingenieurs waarbij de systeemintegratie-ingenieur “alles bij elkaar brengt”.

Interesse om als systeemintegratie ingenieur bij ons aan de slag te gaan?

Bekijk dan alle vacatures of neem contact op. 

Je kunt je groter en beter maken door samen te werken